El passat 8/2/2021 i en el marc del Màster en Educació que està impartint en aquests moments la  Universitat d’Andorra, TRANA – em, representada pel seu president  Jacint Risco, va presentar als postulants (mestres d’educació maternal i  primària) el que és TRANA – EM i les activitats i projectes que està desenvolupant.

La presentació va incloure aspectes com :

  1. Què són les malaties neuromotrius i en especial la EM.
  2. Què és TRANA – EM i quin rol té com associació a Andorra.
  3. Esborrany del Projecte del Pla Integral de Salut Emocional en transtorns neuromotrius – EM, on les alumnes podran col·laborar-hi com a pràctiques del mateix Màster, en la seva confecció i implementació, tutoritzades pels tècnics de TRANA.

Volem donar gràcies a la UdA per donar-nos aquesta oportunitat d’impartir aquests coneixements. Les persones amb discapacitat formem part d’aquesta societat. Us deixem la presentació que es va confeccionar:

Dins la presentació hi ha Imatges de Esclerosis Múltpile Espanya  pàg 3
Pàgs 4 i 5 de la Fundació Esclerosi Múltiple CAT