El SMS SOCIAL,una iniciativa de SOM TELECOM,  permet amb les aportacions d’1€ per cada SMS enviat a que les associacions socials beneficiàries puguin dur a terme projectes per la millora de la nostra societat.

A finals de juny Andorra Telecom tancava la convocatòria d’aquest any de l’SMS Social amb l’adjudicació de números de telèfon curts a vuit entitats solidàries del país: Trana-EM (601), Cooperand (602), la Fundació Privada Tutelar (603), la Creu Roja Andorrana (604), l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (605), GosSOS (607), Aigua de Coco (608) i l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament Local (608).

De la mateixa manera que en edicions anteriors, la iniciativa té com a objectiu col·laborar amb el finançament dels projectes de les entitats socials del país, però també el de donar a conèixer la feina de les persones implicades. De fet, la difusió del número assignat a cada associació i el projecte vinculat són essencials per assolir els objectius fixats. Malgrat que des d’Andorra Telecom s’impulsen periòdicament accions per recordar aquesta iniciativa a les xarxes socials, la pandèmia ha fet lluir la tasca social que aquestes associacions desenvolupen i, aquest fet, ha portat la companyia a crear una campanya específica, amb una nova imatge i «un missatge molt més positiu».

Així doncs, sota el lema Suma’t al canvi, es vol posar en valor el treball transformador de la societat que aquestes entitats desenvolupen, ja que requereixen la implicació de la ciutadania per a assolir els seus objectius.

Text: El Periòdic d’Andorra.